Väritön.

Runoilija Tintti k

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen iloinen, avoin ja ennen kaikkea rehellinen. Pidän eläimistäja luonnosta, kuvaan myös luonnonihmeitä. ja raapustelen runoja ja ristisanatehtäviä.
 

Olen väritön,
kuin paljas puu ilman kukkasia ja lehtiä.
Olen harmaa,
kuin usvainen aamu joka kietoo kosteudella kaiken alleen.
Olen kalpea,
kuin väritön lakana, joka kuitenkin tuulessa leijuu.
Olen musta,
kuin korppi joka mennessään raakuu.
Olen valkoinen,
kuin puhdas ensi lumi joka hiljalleen putoaa maahaan.
Mutta onneksi pian kevään aurinko saa hymyn kasvoilleni
ja värinkin poskillineni sitten aikanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. Positiivinen runo, vaikka nyt harmaalta olosi tuntuukin. Odottelet aikaa, joka valaisee maailman ja mielesi.

Onneksi on kevät tulossa;) Pidän tästä!

Ihana ja kaunis runo

Hienoa tekstiä :)

Hyvin kuvaava runo

Mukavasti kuvailtua värittömyyttä. Loppu ihanan toiveikas.

hieno runo pidin paljon

maailman mukana kulkeva teksti. hieno kerronta toimii ja toisto luo vahvan ja vakuuttavan tunnelman.

Hienotunteinen, hieman surumyhkäinen, mutta aivan ihana loppu tulos..:D Kiitos arvosteluistasi.. Pidin tästä runosta..

 

Käyttäjän kaikki runot