vät= jät=mät

Runoilija Tintti k

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen iloinen, avoin ja ennen kaikkea rehellinen. Pidän eläimistäja luonnosta, kuvaan myös luonnonihmeitä. ja raapustelen runoja ja ristisanatehtäviä.
 

Silmää siristäjät,
nälkää näkevät,
katseen kiinnittäjät,
korvaa kuulevat,
vartalon vääntelijät,
peukalon pyörittäjät,
räätälin riipimät
suutarin survimat,
kengän koputtajat
lattiaa lakaisevat,
pölyjen pyyhkijät,
huumorilla höystetty.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot