Hirttosilmukka

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa ja mietiskellen
sismpääni tunnustellen
tutulla maalla rauhassa kuljen
kämmen sydämellä
Raivoa ja tuskaa
sitä tunnen sisälläni
mutta ulkoapäin näyttää liian toiselta

Sulje silmäsi ja kuvittele se
paksu nyöri hiertää kaulaasi
heikottaa, itkettää
Niin vaivut rakennettuun onneen
hyppäät alas tuolilta
suoraan kuolemaan

Hetken aikaa mietiskellen
ei säily mielen rauha
Tuhoutuu kirottu ajatusmaailma
jota kuin syöpä
tuhoavat omat mielipiteesi

Mutta ei se haittaa
kaikki on hyvin
Ei enää tarvitse itkeä
ei tarvitse kulkea yksin
pitäen itseään kädestä
Sano se itsellesi
päästä vain irti

Näin on, äpärä
Kuolema on liian helppoa

Kärsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot