Sininen

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tavoittaa maan kaunis jääpisara
särkyy itkien kuoleman tuskassa
Hiljaa sanat mieleen vaipuu
kun takoo omaa sieluaan
Joka levottomana
riuhtoo kahleista ajan

Särkyy hiljaisen varma lupaus
kuolee rukous eilen luettu
Hiljaa sanat mieleen vaipuu
kun toistaa kuolemaa, kuolemaa

Se odottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot