Yksinäisyys on tappava tauti

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sielu yksin, hiljainen
potee tuskaista mieltä
Sydämeen sattuu
luut ydintään noroaa
Lihakset hapettuvat
elimet mätänevät

Tähän sairauteen
ei ole hoitokeinoa
Lopputulos on
kuolema
Diagnoosina
petturuus

Polttohaudataan kuolemaan
niin kaikki unohtuu
ja totuus jää savuna huulille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot