Endless, why.

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menetän tarkoitukseni
onko sitä koskaan ollut

Osoita sormellasi
osoita minuun

Ja huuda korvia vihlovasti
"pilaat elämääni"

Kai joskus saan kuulla
ne sanat joita vähiten kaipaan

Tulen sanomaan ne
hymy kasvoillasi

joka lakkaa

olemasta

normaali

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot