Me so sorry

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väljä mieli, harhaileva katse.
Olen valmis kuoleman näytökseen.

Älä pidä minua täällä, päästä pian pois.
Irrota ote, ja viskaa minut valheiden roskakoriin,
jossa paljastat kaiken totuuden minulle.

Mihin on kadonnut elämän nautinto,
kun kaikki tuntuu kahleilta ranteissa.
Istun ja hymyilen seinälle, joka
hiljaa katsoo takaisin.

Kävelen pitkin metsäpolkua,
tulin tänne miettiäkseni asioita.
Pääni on tyhjä laatikko,
täynnä vain haaveita ilmassa,
joita ei voi nähdä eikä koskea.

Voiko olla pahempaa,
kuin sielu kituu pois ruumista
ja karjuu kiroten nimeäni.

Anteeksi, minä.
Etten voinut olla sellainen,
kuin halusit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot