Ole rehellinen itsellesi, kurja äpärälapsi

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oletko sinä ainoa
joka osoittaa kiintymystä
minua kohtaan

Kehräät, kiehnäät
revit kasvoni hajalle
saaden ne tihkumaan verta

Silti minä vain hymyilen sinulle
Mutta sinä vian tuijotat
kylmän vihreillä silmilläsi
jotka lasittuneina
katsovat menneisyyteen

Mitä sitten
kun raapaisut vaihtuvat puremiin
Entä sitten
kun kehräys muuttuu murinaksi

Sitten olen avuton

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot