Runoilija

Runoilija Anna Emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Verhot on kiinni
Ne jättävät valon ulos
Ja täällä on pimeää
Ympärilläni kaikki puhuvat
Minä olen hiljaa
Olen pimeässä
Muut eivät tunnu huomaavan
Että on pimeää
Miksi minä olen erilainen?
Miksi minä olen pimeässä?
Koska minua pelottaa
Enkä uskalla puhua
Yritän sanoa itselleni
Älä pelkää
Muttei se auta
Siksi minä istun pimeässä
Ja kirjoitan runoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa pohdintaa, itseanalyysia ja sellaista. Pidin!

avointa tulkintaa pimeydestä, siitä miten muut eivät huomaa ja itse-etsiskelyä, hieno vahva runo!

 

Käyttäjän kaikki runot