Eteenpäin

Runoilija Anna Emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos vain voisin mennä,
menisin takaisin viime vuoteen.
Tai antaisin viime vuoden
jatkua aina vaan.
Mutta niin en voi tehdä,
sillä maailma ei toimi niin.
Minun pitää mennä eteenpäin
ja se pelottaa minua.
Miten voisin olla pelkäämättä?
kysyn itseltäni.
En osaa vastata,
joten menen vain eteenpäin
peläten joka askeleella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sitä ei tiedä mitä edessä päin häämöttää, vahva runo jälleen, hyvä otsikko :)

 

Käyttäjän kaikki runot