Ala-asteen itkupilli

Runoilija Anna Emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuiskailua kämmenten suojissa
Hihitystä ja tirskahtelua
Vaivihkaa vilkuilua
Kukaan ei katso silmiin
Mitä? yritän kysyä
Kukaan ei vastaa
Kaikki hymyilevät tietäväisesti
Kyyneleet uhkaavat karata
Kurkussa on jotain
Eikä hengitys kulje
Katsokaa, nyt se itkee!
Mikä itkupilli!
Kaikki nauravat
Itkupilli! Itkupilli!
On juostava pois
On päästävä pois
mutta kaikki seuraavat
Ne nauravat ja tönivät
Eikä se lopu

PPIIIRRRRRRRRRRRRRRR

Se loppuu
Kaikki menevät luokkaan
Minäkin
Opettaja kysyy, miksi itken
Se kaatui pihalla, kaikki sanovat
Enkä minä sano mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hirveen surullinen pätkä. Hyvin toit esiin tunteen, ihan kuin itse olisin elänyt ton kokemuksen läpi.

Runosi kosketti ..

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot