Tanssija

Runoilija Anna Emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tanssija tanssii hymy huulillaan
Hän on vapaa murheista maailman
ja taivasta kohti kohoaa
kun jalat vie tanssijaa ympäri
Ympäri, ympäri, ympäri
Hymy vain kasvoillaan
silmät kiinni
käy yli tanssilattian
kulkee taivaan porteista sisään
Tanssija ei tunne huomista
Hän tanssii tässä ja nyt
eikä lopeta milloinkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot