Naurua tuulessa

Runoilija Anna Emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli pistää hiukset sekaisin
ja minä nauran
Minä pyörin keskellä katua
ja annan kaiken tulla ulos
surun
pettymyksen
katumuksen
pelon
ja toivottomuuden
Kaiken
Minä pyörin tuulessa
ja nauran kaiken pahan itsestäni
Minä elän jälleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Naurua kyynelten läpi. Mukaansa tempaava tunnelma on runossasi. Hieno.

raikas ja ihana runosi :)

 

Käyttäjän kaikki runot