elämäni

Runoilija KoRnoN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lähellä reunaa
lähellä loppua
en unohda koskaan
en syytä koskaan

mutta kadun
mitä olenkaan tehnyt
mitä olenkaan menettänyt
se on ongelmani
myöntää virheeni

tämä on unelmani
kääntää elämäni

tämä on sota
mieltäni vastaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta joka riimi

vahvaa kerrontaa, hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot