onnettoman tie.

Runoilija KoRnoN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taas aamu koittaa
on muistot menneisä vieläkin
pois en saa niitä mielestäin
kun särkynyt sydämmeni on
ja kaikki on tuskaa

miks kärsiä saan
joka päivä uudestaan
lukeeko se otsassain
"lisää paskaa kaatakaa"

uutta päivää
sitä parempaa
odottaen
mut mis se on?

monen mutkan kautta
tähän olen jäänyt
ystävät kadonneet
jättäneet

onko tämä kaikki
valhetta vain ?

jonain päivänä
vastaukseen törmäten
ja matkani ylös alkaa.

Selite: 
nii no. tarviikohan kertoa tuosta runosta mitään. eiköhän noi sanat kerro kaiken tästäkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot