mun mentävä on

Runoilija KoRnoN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

viimeiset sanat mun
tähtiin kirjoitin

harvat tietää
kuka se on
harvat tietää
ketä se on

salaisuudeksi se teille jää
kun mun mentävä on

sen tähden luo
ja ohjaa
tulevaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos arvostelustasi ja tässä mielipiteeni runostasi; kaunista ja yksinkertaista. Minun makuuni.

 

Käyttäjän kaikki runot