nimetön

Runoilija KoRnoN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maailma pyörii ympyrää
helvetti ympärilläni on
valoa kirkasta
sitä oottaen

sydän sykkii taas
pilkahdus taivaalla
sekö mut pelastaa?

ei..
en voi sortua

taas maailma pyörii
odottaen..

uutta ja kirkasta
valoa sydämee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista kerrontaa :)

kaunis <3

 

Käyttäjän kaikki runot