Hän

Runoilija KoRnoN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sen päivän kun
sun kanssas saan
olla vain kahdestaan

olet mulle kuin taivas
olet mulle kuin aurinko

kun maata kosketan
se mut herättää taas
tähän normipäivään vaan

kaikki ovat kuin ennen
päivästä toiseen
kun sinut taas nään

liekki syntynyt on uudestaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot