elämä elossa

Runoilija KoRnoN

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se on vain elämää
kärsimysten tie tää
joka päättyy tänään

murheita on
mut

ne yksi kerrallaan
selätetään

elämä elossa ja
kevät tulossa

tää on sitä nautintoa
hymy mun huulilla

päivästä toiseen
kevyin askelin

se virtaa taas
energia kehossa

kuin siivet selässä
antaa tuulen viedä taas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kivasti riimitelty, upea aihe :)

 

Käyttäjän kaikki runot