Ostetaan uusi sydän

Runoilija NotABarbieDoll

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy endings are just stories that havent finished yet.
 

Näen haurauden,
hetkessä tunnen viillot sirpaleiden.

Olisin rikki menneen halunnut pelastaa,
korjata ja kunnostaa.
Uuteen uskoon rakentaa.

Tämä velka ei koskaan lyhene,
kuinka kauan minun täytyy vielä maksaa omista virheistäni?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot