Epäonnistuja?

Runoilija NotABarbieDoll

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy endings are just stories that havent finished yet.
 

Onnistumisen tunne.
Se tunne joka
kohottaa itsetuntoa,
saa sinut tuntemaan itsesi hyväksytyksi ja hyväksi,iloiseksi.
Se on jotain mistä voit olla ylpeä.

Minun sisälläni vallitsee epävarmuus,en ole ylpeä.

Toivon että edes kerran joku sanoisi minulle
"Olen ylpeä sinusta".

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olen ylpeä sinusta.<3

Kosketti syvästi... ja ole ylpeä itsestäsi :) kaikissa meissä on ylpeyden aihetta

olen ylpeä sinusta.<3

Kosketti syvästi... ja ole ylpeä itsestäsi :) kaikissa meissä on ylpeyden aihetta

 

Käyttäjän kaikki runot