Olisiko ollut vielä toivoa?

Runoilija NotABarbieDoll

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy endings are just stories that havent finished yet.
 

Onnellisuus ei hetkessä muodostu.
Aloitetaan siis alusta asti,
rakennetaan sitä linnaa onnellisuuden,
raunioista alkaen.
Viekööt vuoden tai kaksi.

Oletko saanut onnesi takaisin,
lapsi kysyy vuoteellaan äidiltään.

Linnassani ei ole uloskäyntiä,ei ikkunoita,
ei porttia.
Ei ulospääsyä.
Näen vain sinistä hattaraa,taivasta päällä maan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot