Nimetön

Runoilija NotABarbieDoll

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy endings are just stories that havent finished yet.
 

Tunne,sanoinkuvaamaton.
Minua kuvottaa,maa katoaa.
Hymy ja nauru häviää.

Kun olet poissa

Odotan sinun tulevan,meidän jälleen kohtaavan.

Hymyilen taas,
vain sinä saat minut hehkumaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot