Sanat merkitsee,teot todistaa

Runoilija NotABarbieDoll

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy endings are just stories that havent finished yet.
 

Kysyt ystävältäsi Mitä kuuluu?
Sanot rakkaallesi Rakastan sinua.
Rukouksessasi kerrot ikävöiväsi.

Mutta Sinä voisit

Halata ystävääsi
Syleillä rakastasi
Tehdä hänet sinusta ylpeäksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot