Huuda

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

Entä, jos haluaa vain huutaa?
Raivota itseni kuuroksi
Hakata itseltä tajun pois, että ymärtäisin.
Vihdoin tajuaisin, että elämässä
ei ole vain minä!

Kuinka tästä pääsen kotiin?
Kaikki kaikkoaa ympäriltä,
mihin tukeudun.
Ei auttaa voi, et edes sinä.

Kiellän itseltäni epäonnistumisen, vaadin liikaa.
Se ei ole minua.
Tämä on minä!
Kärsin eloni,
se minut luo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnetta ja itsetutkiskelua, joskus sitä tajuaa itsestään paljon enemmän kun saa sen paperille

 

Käyttäjän kaikki runot