Tuttua oloa jo

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

Taas yksi uneton itkuinen yö tulee, tiedän sen.
Olen vain niin väsynyt, sinua vain ajattelen, mietin miten voit,
mitä sinä teet juuri nyt, mietitkä minua, missä menet.
En osaa kuvitella mikä minusta on tullut, nämä ajatukset vievät minut hulluksi,
tiedän etten pitkään pysty näin elämään, niin monet unettomat yöt minua syövät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot