..sinulle

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

Tuuli kasvoille lyö sen pienen
Ajan, tunnen miten viileys tekee
Rakoa sisääni, en saata uskoa, silti.
Astuin mieleni sisään,
Annoin ajatusten, rakkauden
Sinuun liittyä, haluan sinut,
Aina haluan olla rakkaasi, nyt ja aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot