Nimetön

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

Lattialla, suihkun alla istuin.
Kylmäksi oloni tunsin,
hitaasti ees taas keinuin.
Yritin valuvaa vettä sylissäni pitää,
pitää lähelläni, omana, kuin sinua.
Valui se pois, vaikka kuinka puristin vartaloani vasten.
Luisui vain liian nopeasti.
Enkä tahdo, että sinäkin niin valut,
...sylistä minun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mii laik. Tuttuja tuntemukssii.

 

Käyttäjän kaikki runot