Hetki

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

*Hetken Vain*

Nukuin öitä vieressäsi,

pidin kiinni kädestäsi.

Hymyilin, nauroin, ihastuin.

Naamion tunteettoman olion vallata

itseni annoin, heräsin toteen,

niinkuin aina - yksin.

Selite: 
...ei tähän voi mitään sanoa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot