Ilta

Runoilija Sanitarium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tässä ole mitään iloa enää.
 

Miksen osaa enää huutaa?

Auon suutani kuin monni, silmät vetisinä,

tyynyt märkänä, haukon kohti kattoa,

huudan niin kivun rajoilla, tunteiden äärillä.

Kuulen en mitään, tunne en mitään.

Käperryn taas nurkkaan, päätä seinään taon,

ehkä unen taas niin saan.

Selite: 
...taas uneton yö
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot