valheita valheiden perään

Runoilija soonjja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 21.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää
 

miks sä taas petit mun luottamuksen??? tää ei ole ensimmäinen kerta kun mä sun takias joudun itkemään ja pelkäämään että mihin tää kaikki valehtelu johtaa ja mikä on sen takana. mä haluaisin uskoo ja luottaa suhun mutta rakas se alkaa oleen jo vaikeeta. nin monesti sä olet sanonut mulle että yrität koko ajan saada luottamuksen takaisin mutta mua alkaa sekin jo epäilyttämään. mihin voin enään sun sanoissas luottaa ja kehen ylipäänsä täällä voin luottaa??

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot