kun tunteet on kadonnut

Runoilija soonjja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 21.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää
 

ennen rakastin sua nyt se tunne on haihtunut jonnekkin. tämä on tapahtunut meille jo ennenkin ja nyt se tapahtui uudestaan sulla on tunteita mutta mulla niitä ei enään ole... en tiedä miten tän sulle taas kertoisin ilman että satuttaisin sua yhtä paljon kuin viimeksi.
miksi rakkauden pitää satuttaa ja kadota??? vannottiin että ei erota koskaan. miksi ihmiset lupaa sellaista kun koskaan ei voi olla varma mistään vaikka kuinka yrittäisi suunnitella elämän oman pään mukaan???

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus tosiaan on kuin sota; helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Samalla niin ihanaa ja haurasta.
Kaunis ja mietiskelyä herättävä runo. Pidän (:

 

Käyttäjän kaikki runot