kaipaan sua

Runoilija soonjja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 21.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää
 

kaipaan sua nyt kaipaan sua vielö huomennakin. kynttilä sammuu sen liekki liehuu kuolemaan sanoit että se palaa, palaa vielä viikon päästäkin, muttet näe kuinka viima polkee jäästäkin se meidän liekin sammuttaa ja nyt vasta sanot että se satuttaa. kun nyt irti päästän tahdon vain tämän sanoa kaipaan sua tänään kaipaan varmaan vielä huomenna ja ehkä sen jälkeenkin mutta myönnä ollaan nähty tää ennenkin toivotan onnea ja vaikken sitä ääneen sanokkaan muistan päivittäin sitä miettineen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot