luottamus

Runoilija soonjja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 21.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää
 

oon satuttanut monta kertaa sellaisia ihmisiä joista välitän ja joita en halua kadottaa koskaan. joka kerta te olette antaneet minulle anteeksi vaikka sitä en olisi ansainnut. mutta nyt kun yritän parantaa tapani ja näyttää että olen luottamuksen arvoinen tuntuu että kaikki haluaa vaan satuttaa ja muistuttaa minua niistä asioista joilla minä olen satuttanut niitä. koittaisitte ymmärtää ihminen voi muuttua ja yritän koko ajan todistaa sitä teille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot