pettymyksiä

Runoilija soonjja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 21.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se ei pelaa joka pelkää
 

Kestän jokaisen valheesi ja pettymyksen jotka olet saanut aikaan.. Milloin raja tulee vastaan vai onko sellaista? Kuinka paljon rakkaus voi satuttaa loppupelissä toista?? Tuskin saan vastausta siihen koskaan. Uskon jokaisen asian mitä sanot vaikka nään että valehtelet.. Kiusaan itseäni päivä päivältä enemmän ja vajoan kokoajan enemmän pohjalle silti vain tahdon luottaa sinuun tiedostaessanikin että koen uuden pettymuksen ja kuulen taas uuden valheen... Onko tosirakkautta olemassakaan ja jos on niin miksi niin harva sen kokee?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot