Surullisten ihmisten lahko

Runoilija thelostnumber

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Are you only frightened to be chased after?
 

Mä kuulun varmaan
niihin tosi surullisiin ihmisiin
siihen hassuun lahkoon
joita halveksien katsottiin

Oon varmaan yksi niistä jotka
kirjoittaa päiväkirjaa viilloin omiin käsiin
nukahtaa silmät kyynelissä
transsendendaalisiin unelmiin

Mä olen tyttö joka pelkää yrittää
kädet verillä piilottaa sitä kuka on
eikä kukaan koskaan jaksa syvemmälle
huomiota kiinnittää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo, tämmöinen lahko tosiaan on.
Suomessa ainakin.
Riipivä runo, josta kuitenkin tykkään paljon!

Haikean surullinen..Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot