Toinen todellisuus

Runoilija thelostnumber

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Are you only frightened to be chased after?
 

Hiljaa henkäillen
nauraa kevättuuli valtateillä
kuiskien kuolleille
uudesta aamusta

myrskytuuli kyyneleillään
kastelee lapsia
helisee koivupuilla
valuu pitkin betonia

henkäyksesi huuliani vasten
on myrskyjäkin vahvempi
kevättuulen raikkaus
sormenpäilläsi

sä hukutat hiljaisuuden
käärit meidät toiseen maailmaan
mä en ymmärrä sanoja
mutta tiedän tarinan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo, ihanasti kuvailtu luontoa. Loppu on myös kiva:)

 

Käyttäjän kaikki runot