Linnunluut

Runoilija thelostnumber

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Are you only frightened to be chased after?
 

Mun luisia käsiä
peittää pinta kuviteltua rasvaa
sen ja kalpean ihoni piilotan
villapaidan alle piiloon

Mä tahdon olla linnunluita
ja pumpulilunta
tahdon olla tehty höyhenistä
jostain, minkä tuuli voi viedä

Isä kysyy miksen ole onnellinen
hän kai kuvittelee, että
väkivaltaperheet, joissa puhutaan huutaen
ovat onnellisten lasten koteja

Piiloudun itkemään
saunan lauteiden alle
ja mä laskin tänään ranteistani
kuusikymmentäkahdeksan punaista juovaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli jollain tapaa vähän erilainen kun sun muut runot, ainakin musta tuntui siltä. Aivan uskomattoman herkkää ja kaunista tekstiä, varsinkin kolmas säkeistö kolahti tajuttoman lujaa. Oot uskomattoman taitava. Tsemppiä<3

 

Käyttäjän kaikki runot