Muuttolintu

Runoilija thelostnumber

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Are you only frightened to be chased after?
 

Mä olen pelkkä muuttolintu
jäisen talvituulen väsyttämä
tienvarteen hylätty
linnunradan lapsi

Vaikka mä tahtoisin
en osaa paikoilleni asettua
liidän karkuun
kun joku yrittää saada mua jäämään

Jokainen liikkeeni
on harkittu ja hauras
ja silmissäni syvä kaipuu kotiin
josta otin siipieni alle tuulen vapauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee olo; on tuttua, niin tuttua.
Ja mikä onkaan vapauttavampaa kuin hyväksyä olevansa muuttolintu - -

 

Käyttäjän kaikki runot