Puolihukuksissa

Runoilija thelostnumber

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Are you only frightened to be chased after?
 

Olen
aallokon kieputtamien
valkoisten vaahtopäiden
merikeijutyttö
joka syvässä syleilyssä
kylmien ja pauhaavien
pyörteilevien aaltojen
keskellä elää pienenä
ja puolihukuksissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih, ja voih.
Tämä koskettaa ..
ja monelle monelle totta. Puolihukuksissa.

 

Käyttäjän kaikki runot