Kuinka hankalaa

Runoilija StillDreaming

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No paradise here for the lonely,
But I hold on, half a heart here in my hands.

~ W.A.S.P. - Keep Holding On
 

Tie välissämme, kuinka pitkä onkaan
sopivasti vai liikaa, tietääkö kukaan?

Sua halaisin, kädestä pitäisin,
mutta täältä en pois pääse.

Ehkä taas, jonain päivänä näemme,
kahdestaan olemme, tähtiä katselemme.

Selite: 
Tämänhetkiset tunteet, mutta eihän elämän pidäkään olla aina helppoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot