Ymmärtämättömyyttä

Runoilija StillDreaming

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No paradise here for the lonely,
But I hold on, half a heart here in my hands.

~ W.A.S.P. - Keep Holding On
 

Tahattomasti tunteet kuohuu
enkä tiedä pystynkö nukkuun.
Ajatukset mielessäni liikaa ravaa,
enkä pysty edes anteeksi tavaan.

Silti, olet tärkeä ystäväni,
ykkösvieras tulevien häideni.

Toivottavasti tiemme on vain eteenpäin.

Selite: 
Hän tietää, tämä on sinulle. <br /><br /> --- <br /><br /> Turhan lyhyt runo, mutta erittäin nopeasti väsätty, kun jotain riimejä tuli taas vaihteeksi kynänkärjestä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot