Liian kaukana

Runoilija StillDreaming

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No paradise here for the lonely,
But I hold on, half a heart here in my hands.

~ W.A.S.P. - Keep Holding On
 

Vavahdun, unelmistani herään,
enkä tiedä näemmekö koskaan enää.
Matkustaisin sinne jos voisin,
mutta en tiedä haluatko sinä toisin.

Ehkä tämä turhaa on, mutta on pakko kirjoittaa.
Tunteitani paperille kerron,
vaikka tiedän, ettet tule tätä koskaan lukemaan.

Aamu sarastaa, ja edelleen kirjoitan.
Tuskin tietää saan, ajatteletko mua koskaan.
Univajetta on liikaa, mutta silti täytyy jaksaa.
Hiljaisuuteen kuiskaan: "sua kaipaan vaan".

Selite: 
Samasta aiheesta kuin ensimmäinen runoni..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot