Välimatka satuttaa

Runoilija StillDreaming

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No paradise here for the lonely,
But I hold on, half a heart here in my hands.

~ W.A.S.P. - Keep Holding On
 

Eilen sä sanoit kuinka oikeelta tää tuntuu,
mutta miten sun mielipiteet voi päivässä muuttuu?
Tuntuu tää loputtomalta
mielialojen vuoristoradalta,
hämmennykseltä tältä istumalta.

Olen henkisesti hajalla, revittynä,
kahlittuna tähän ikävään.
Mitähän mietit, kaipaatko sinä,
kauanko odotat seuraavaa näkemistä?

Silti jaksan odottaa ja parasta toivoa,
mutta koska jatko on käsissäsi,
toivon ettet mua satuttaisi..

..ainakaan paljoa.

Selite: 
Tällaista tällä kertaa, ei ota omistakaan tunteista selvää ollako iloinen vai ei. Tilanne on hankala. :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot