Nimetön

Runoilija StillDreaming

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No paradise here for the lonely,
But I hold on, half a heart here in my hands.

~ W.A.S.P. - Keep Holding On
 

Vaikeaa on irti päästää, jos silti rakastaa.
Onko tää unta vai vain tunteiden harhaa?

Tää kaipuu vie voimat multa,
ja ajatukset harhailee sinussa.
Tätä tunnetta en halunnut sulta,
mitä huonoa näit minussa?

Luulin tän kestävän,
mutta toisin tää päättyi.
En nähnyt sun edes lähtevän,
muistot mieleeni vain jäi.

Olen monesti itkenyt ja öitä valvonut,
vain ja ainoastaan sua miettinyt.
Teitkö tän mulle tarkasti harkiten,
tietäisitpä miten ikävöin sua miettien.

Selite: 
Ensimmäinen runoni. Palautetta/kommentteja saa ja pitää antaa. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä ei uskoisi ensimmäiseksi, ellei tietäisi.

Toimiva, ja tarinaltaankin hyvä, vaikkakin aika paljon runoissa käsitelty aihe. Se ei silti vähennä tämän arvoa millään tavalla, sillä olet ottanut tähän hienon, persoonallisen lähestymistavan.

Pidän!

hyvä

nätti :) kaipuun huomaa selvästi runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot