Nooh-- saamani tiedon mukaan kuvassa on ainakin AE Jofielin enkeleitä (kellertävä orbi), AE Rafaelin enkeleitä (vihreä orbi) sekä molempien pään kohdalla omat suojelusenkelit. Kirkas piste eräässä orbissa on ilmeisesti luonnonhenki, samoin kuin etualalla olevat haaleat orbit. Janitan enkeli on ikäänkuin toiminnassa, koska muoto on lähes kuusikulmainen. Janitan enkelin orbiin on sulautunut muitakin orbeja, jotka kuitenkin näyttäytyvät erillisinä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi