Laskimme verkkoja järveen ,
tuli kuikka komentamaan meitä,
menkää pois lasteni viereltä.
Lintu pelkäsi niin, me vain katsoimme,
miten kaunis se oli vahva kaula kirkui
ylöspäin kurottaen taivasta kohti.
Pieni elämä lintujen niin kaunis ja kova,
maailma luontoa lisää kaipaa, myös
lintujen on järvenpinta missä sukeltaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kuikka puolusti poikasiaan kuin viimeistä päivää. <3
Kyllä kuikka ja kaakkuri ovat todella upeita lintuja.
Sivut