Nimetön

Runoilija sydänkohtauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Let's waste time.
 

Mitäpä jos
uskallankin nyt epäillä

että ikuista rakkauta
ei tarvitsekkaan pelätä

jos se onkin
koko ajan
tässä mun kanssa

eikä tarvitsekkaan
enää paeta

jos se onkin
tähtisumuna
mun sydämessä
ja sun silmissä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin :) hieno :)!

voi ei ihana

Ihku

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot