Nimetön

Runoilija sydänkohtauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Let's waste time.
 

Näin vuosien jälkeen
vasta oon tajunnut sen

ei mun tarvitse ketään omistaa

kunhan joku haluaa
pitää mua omanaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot