8

Runoilija sydänkohtauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Let's waste time.
 

Siinä hetkessä
sun vieressä

tunsin kuinka tunnit
muuttui ikuisuudeksi.

hetkestä - äärettömyyteen
oli se mitä naisena
nainen voi vain tuntea.

Äärettömältä

Kaikki tuntui äärettömältä

ja ensimäistä kertaa
niin hyvältä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot